Veiligheid en Pricavy

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden op basis van de nieuwste zgn. Wet Bescherming Persoonsgegevens.In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.
Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt zonder uw vooraf gegeven expliciete toestemming.

Google Analytics

Wij maken geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuwe commerciële aanbiedingen, onze diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een duidelijk zichtbare link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Social media

Op deze website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of te delen op verscheidene sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door de platformen zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie alinea Gebruik van cookies).

Leest u de privacyverklaring van het des betreffende social media platform (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.